Betöltötted a 18. életévedet?

Továbbá beleegyezel abba, hogy az oldal sütiket használ? így nem kell erre a kérdésre minden alkalommal válaszolnod.

Italbázis

Gyakran Ismételt Kérdések:

Hol találhatók Önök?

Az ÜZLETEINK menüpont alatt elérhető térképen az Önhöz legközelebbi vagy tetszőleges üzletünket kiválasztva láthatja, hogy hol vannak a boltjaink pontosan, illetve a címek felsorolásban is megtalálhatóak!

Kérhetek olyan árut, amit nem találok a boltokban?

Kérjük vegye fel valamelyik kollégánkkal a kapcsolatot, telefonszámot weboldalunk KAPCSOLAT menüpontja alatt talál. A magyarországi forgalmazásban kapható italféleségek túlnyomó többségét rövid határidőre, diszkontáron be tudjuk szerezni Önnek!

Ha többet vásárolok, kapok kedvezményt?

Természetesen! Nálunk minden termék olcsóbb több darabtól, illetve gyűjtő-csomagolásban vásárolva. Sőt, több gyűjtő esetén még kedvezőbb az ár :).

Esküvőre, rendezvényre tudok vásárolni nagyobb mennyiséget?

Persze hogy tud! Mitöbb, nagyobb esemény kiszolgálása esetén különleges ajánlattal is szoktunk szolgálni. Hogy ne kelljen alul tervezni az ital mennyiségét, a bontatlan palackban, illetve sértetlen zárjeggyel visszahozott italokat az eladási áron visszavásároljuk Önöktől! Információért érdeklődjön valamelyik kollégánknál!

Meg tudok állni kocsival az üzletüknél?

Szerencsére minden üzletünk előtt, vagy a közvetlen közelében ingyenesen tud parkolni/megállni vásárlása idejére!

Kik vagytok ti?

Társaságunk kizárólag magyar magánszemélyek tulajdonában álló cég, az ital-kiskereskedelemben közel húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Ez idő alatt szép lassan, kemény munkával és kitartással értük el, hogy mára hat üzletben várhatjuk Önöket diszkont árakon, folyamatosan bővülő árukészlettel.